HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 21 Kasım 2018

Can Gox, 'Kaybedenler' İçin Söyledi

Magazinizmir
6:45 ailesinin çiçeği burnunda mekanı 6:45 Bornova'da sahne alan Can Gox, sevilen şarkılarını dinleyenleri için seslendirdi.

Kendine özgü müzik tarzıyla dinleyenleri kendine hayran bırakan ünlü sanatçıya söylediği her şarkıya hayranları da eşlik etti. 6:45 misafirlerine eşsiz bir gece yaşatan Can Gox, düşüncelerini bizlerle paylaştı.
6:45 ailesinin, sanatın, sanatçının ve gençliğin yanında olduğunu dile getirerek teşekkürlerini sunan ünlü sanatçı şu açıklamaları yaptı;

“Izmir'de ve Türkiye’de sanatı her alanda yayabilmek için 6:45 gibi mekanlara ihtiyaç var. Bu zor günleri insanlara en azından bir iki saat unutturabiliyorsak ne mutlu bize. Bizim amacımız eğlenme değil; biz, bizi dinleyen insanların ertesi güne hazır olmaları için emek veriyoruz. Ayrıca bu coğrafyaya, bu dönemde yaptıkları yatırımlar cesaret işi; o yüzden 6:45'in cesaretine ve gönlüne hayranım.

"Biz de 6:45 Ailesindeniz"

6:45'inTürkiye’deki müzik kalitesine de çok etki sağladığını ve fark yarattığını belirten Gox, "Çalışması, oryantasyonu, eleman seçimi, eğitimleri gibi unsurlar Avrupa ve Dünya standartlarında. Bunlar markaya değer katan unsurlar.6:45 de markaya çok iyi değer katıyor. Sürekli gelişen ve bünyesine farklı şubeler katan bir mekân, hiç gerilemiyor ve sürekli ileriye gidiyor. Inşaallah böyle büyüyerek devam ederler. Biz de hep yanlarındayız, elimizden gelen desteği yapacağız. Böyle konularda omuz omuza yürümek gerekiyor... Biz de Can Gox ve grubu olarak 6:45 ailesinin mensubuyuz" dedi.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN