HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 16 Mayıs 2018

Binlerce İyi Yaşam Tutkunu 'Migros Yaşam Festivali'nde Buluştu

Magazinizmir
Migros; on bini aşkın kişinin katılımıyla dev bir festivale imza attı. Katılımcılara, sağlık, spor, beslenme, güzellik, kişisel gelişim, müzik ve eğlenceye dair dolu dolu bir program sunan ‘Migros Yaşam Festivali’ne MFÖ, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen konserleri damga vurdu.

Büyük ilgi gören festivalde gün boyu birbirinden renkli konuklar ve alanında uzman isimler, sağlıklı ve keyifli bir yaşamla ilgili bilgi, öneri ve deneyimlerini paylaştı.

Allen Hulsey

2018’de “Sağlıklı Yaşam Yolculuğu” başlatan Migros, toplum sağlığına yönelik çalışmalarını perçinlemek amacıyla KüçükÇiftlik Park’ta "Migros Yaşam Festivali" gerçekleştirdi. Festivalde, beslenmeden diyete, güzellikten sağlıklı ve formda kalmaya, kişisel gelişim, müzik ve eğlencenin efsane isimleri kendine iyilik yapmak isteyen binlerce kişiyle buluştu.

Çağla Şıkel

Migros Yaşam Festivali’nde; iki gün boyunca Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, Dr. Ender Saraç, Dilara Koçak, Dr. Ayşegül Çoruhlu, Çağla Şikel, Metin Hara, Aret Vartanyan, Hande Kazanova, Alp Kavasoğlu, Murat Bür, Hazer Amani ve Müge Boz katılımcılarla keyifli sohbetler gerçekleştirdi.

Sertap Erener

Festivalde; şarkıları dillerden düşmeyen MFÖ, Türk popüler müziğinin güçlü ismi Sertab Erener ve kendine özgü tarzıyla büyük beğeni toplayan Gökhan Türkmen muhteşem enerjileriyle konukları adeta mest etti. Şarkılarını binlerce kişiyle birlikte hep bir ağızdan söyleyen ünlü sanatçılar gönülleri bir kez daha fethetti.

MFÖ

New York’lu sempatik ve başarılı müzisyen Allen Hulsey, DJ setinin başına geçen ünlü müzisyen Ozan Doğulu ve Can Hatipoğlu ile Giselle Tavilson festivalde coşkuyu katlayan diğer isimler oldu.

Dev markalar aracılığı ile gerçekleşen eğlenceli yarışmalar, oyunlar, fotoğraf aktiviteleri, ürün çekilişleri, yiyecek ve içecek ikramları, saç bakım workshop’ları, çocuklar için boyama, anne bebek yogası, bisiklet ile kalori yakımı, vücut kitle indeksi ile kas ve yağ ölçümü etkinlikleri Migros Yaşam Festivali katılımcılarına hem çok renkli hem de çok keyifli iki gün yaşattı.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN