HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 16 Eylül 2019

Bardahl, İzmir’den, Türkiye’ye Açılıyor

Magazinizmir
Dünyanın en önemli petrol yağı katkı maddesi, yağlayıcı ve benzin katkı maddesi üreticilerinden olan Bardahl, İzmirli şirket Ventuma ile distribütörlük anlaşması imzaladı.

Bardahl’ın bu işbirliğiyle, İzmir’den Türkiye pazarına açılmayı hedeflendiği açıklandı
Bu yıl 80'nci yaşını kutlayan ve ilk günden itibaren her yıl büyümesine devam eden, dünyanın en önemli petrol yağı katkı maddesi, yağlayıcı ve benzin katkı maddesi üreticilerinden ‘BARDAHL’ İzmir’de bulunan Ventuma bünyesinde Türkiye pazarına açılmaya hazırlanıyor. Toplamda 4 bine yakın farklı ürünü bulunan 80 yıllık dev marka, yaptığı yatırımla Türkiye’ye İzmir’den açılmayı hedefliyor. Bu kapsamda İzmirli şirket Ventuma ve Bardahl arasında Türkiye tek yetkili distribütörlük sözleşmesi imzalandı. İzmir Ege Palas Oteli’nde gerçekleşen imza töreninde Bardahl EMEA Satış Direktörü Mr. Eelco Libbenga ve Ventuma Genel Müdürü Meltem Cerman Aygül de hazır bulundu.
İzmir’den, Türkiye’ye yayılacak
Toplantının açılışında konuşan ve Türkiye ana distribütörlüğü ile Türkiye’de bayilikler verip ülkenin her noktasında yer almayı hedeflediklerini söyleyen Ventura Genel Müdürü Meltem Cerman Aygün, “Türkiye’de tarım, otomotiv ve denizcilik gibi pek çok lokomotif sektör bulunuyor. Bu sektörlerin maksimum düzeyde çalışması ülkemizin ekonomisi açısından oldukça önemlidir. BARDHAL ise bu sektörlere 80 yıldır kaliteli kimyasal ürünleri üretip, satmaktadır. Bu kaliteli ürünleri ülkemizde var olan lokomotif sektörleri ile buluşturmaktan onur duyuyoruz. Bizde bugün bu markanın Türkiye temsilcisi olma yolundayız. İmzaladığımız sözleşmeyle bunu gerçekleştireceğiz” dedi.
“Burada olmaktan mutluyuz”
Türkiye’de olmanın kendileri için heyecan verici olduğunu belirten ve çevreci bir marka olduklarına vurgu yapan Bardahl EMEA Satış Direktörü Eelco Libbenga ise, otomotiv markalarını burada pazarlamaktan çok mutlu olduklarını dile getirdi. Libbenga ayrıca, Türkiye'nin stratejik konumu, gelişimi ve genç nüfusu ile büyük bir potansiyele sahip olduğunun altı çizdi.
Bardahl Hakkında:
Amerika' Birleşik Devletleri'nde 1939 yılında, Norveçli kimyager Ole Bardahl bir buluşa imza atarak, motor yağlarının moleküler yapısının, bir yağ katkı maddesi ile değiştirilebileceği, böylece motorun hareketli parçalarına daha iyi yapışabileceğini keşfetti. Böylece BARDAHL, sanayi, otomotiv, denizcilik ve yarış sektörlerinde lider bir marka oldu. Ürünler özellikle zor çalışma koşullarında verimlidir. Bardahl, sektördeki en iyi özel yağlayıcıları, katkı maddelerini ve otomotiv servis kimyasallarını üretmek için en yüksek kalite standartlarını koruyarak dünya çapında lider bir üne sahiptir. Kimyagerler hiç durmaksızın şirketin son teknoloji Iaboratuvarında bilimsel araştırmalar yürütmektedir. Bardahl'ın ARGE araştırmalarına verdiği önem ise “Dünyadaki en iyi kimyasallar üretemezsek, hiç üretmeyiz" sözlerinden anlaşılmaktadır. BARDAHL bugün, 6 kıtada 90’dan fazla ülkede dünya çapında satılmakta ve 16 dilde paketlenmektedir.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN