HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 6 Aralık 2018

3. İtalyan Mutfağı Haftası Kutlandı

Magazinizmir
3. İtalyan Mutfağı Haftası kapsamında İzmir İtalyan Ticaret Odası tarafından organize edilen Gala Yemeği’ne çok sayıda üye, İtalyan ve Türk iş insanları katıldı.

İsabey Bağevi’nde gerçekleşen Gala Yemeği’nde Başkan Pietro Alba ve Konsolos LuigiIannuzzi kısa birer konuşma yaparak gerçek İtalyan mutfağının tanıtılması amacıyla tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşen İtalyan Mutfağı Haftası’ndan bahsettiler. Ayrıca İtalya Konsolos’uLuigiIannuzzi, görev süresinin sonuna gelmesi dolayısıyla veda ederek İtalyan Ticaret Odası ile çok güzel bir işbirliği süreci geçirdiklerini ve bundan sonraki görevlerinde de desteğini esirgemeyeceğini ifade etti.

Alba’dan Dostluk Vurgusu

İzmir İtalyan Ticaret Odası Başkanı PietroAlba yemeğe katılan konuklara teşekkür ederek dünya mutfakları arasında İtalyan mutfağının özel bir yere sahip olduğunu belirtti. 3. İtalyan Mutfağı Haftası kapsamında bir araya gelerek Türk-İtalyan dostluğunu pekiştirdiklerini de ifade eden Başkan Alba, "Bu tarz etkinlikleri önemsiyoruz. Üyelerimiz ve iş dünyasından çok değerli konuklarımızla güzel bir akşam geçirdik. Tüm dünyada eş zamanlı olarak gerçekleşen İtalyan Mutfağı Haftası’nda hem İtalyan lezzetlerinin tanıtılması hem de bir arada olmanın önemini böyle güzel bir akşamda bir kez daha anladık. Umarım konuklarımız da keyifli vakit geçirmiştir" diye konuştu.

Evrim Özkaynak’ın müziği eşliğinde danslarla devam eden gecenin sonunda ise İtalyan bayrağı renklerinde pasta Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından kesildi.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN