HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 15 Haziran 2017

1.83'lük Manken Yasemin Yeniay Li Jacquard Markasının Yüzü Oldu

Magazinizmir
1.83 lük boyu, düzgün fiziği ,avrupai havası ve masmavi gözleriyle moda dünyasına çok hızlı bir giriş yapan genç manken Yasemin Yeniay moda dünyasında dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Geçtiğimiz günlerde Lİ JACQUARD markası ile anlaşan ve bu markanın yüzü olan Yasemin Yeniay çekimlerde kamera karşısındaki rahat ve profesyonel duruşuyla da dikkat çekti. Asil Çağıl Managament bünyesinde modelliğe başlayan Yasemin Yeniay yeni bir markanın yüzü olmaktan duyduğu mutluluğun tarifsiz olduğunu dile getirdi.

Lİ JACQUARD İddalı bir koleksiyonla moda kapılarını aralıyor ilk koleksiyonda fall/winter 2016 için kar tanelerinden esinlenlenilmiş. Snowflake isimli koleksiyonunun ardından Spring/Summer 17 için Hazırlanan Summer sun adıyla devam etmekte. 3. Koleksiyon fall/winter 17 için hazırlık aşamasında veFENG SHUİ esinlenerek doğal taş ve renklerin doğayla bütünleşmesinin insan üzerinde ki pozitif enerjilerini meydana getirdiği tasarımlar üzerinde çalışılıyor.Lİ JACQUARD, Türkler eski nakışlı kumaşları el tezgalarında dokurlardı. Jakar dokuma tezgahları marka ismi temsili anlamını ifade etmektedir.

Mimar Leyla İlhanlı ve Modacı Serra Marangozoğlu'nun ortak tasarımlarıyla dünya markası olmayı hedefleyen Li JACQUARD bayan giyim üzerinde çalışan içerisinde tesettürden bikiniye kadar bir çok tasarımı müşterilerine sunan bir markadır.

Her trend olan konu gibi trend olduğu için benimseyenlerin deyimiyle 'modacı' olanlar silkelenecek. Moda tasarım konusunda kariyer hedefleri olanlar kalacak Jean-Paul Gaultier dediği gibi "Moda hayatta bir kadın olarak nasıl görünmek istediğinizin tercümesidir." Olduğunuz kişi olmak güzeldir. Herkese hizmet bizim görevimiz. "İşimiz insanları patates çuvalına çevirmek değil" Koleksiyonumuzdaki bütün tasarımlarımızı giyinilebilir ölçüde hazırlamak. Güzelliğinizi Lİ JACQUARD ile taçlandırın.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN