Bir Yaz Daha Bitti

Kimileri dopdolu bir yaz geçirdi, kimileri de mevsimin yaz olduğunun bile farkına varamadı. Benim gibi… Alakasız işler peşinde koşturarak geçirdim koskoca bir yaz mevsimini.

Bütün bir yaz boyunca kimileri Bodrum’da, kimileri Çeşme’de check-in yaptı yada fotoğraflar paylaştı. Bu saydığım kişiler tenlerini tam istedikleri kıvamda bronzlaştırdılar ve giydikleri her kıyafeti kendilerine yakıştırdılar.

BU YAZIYI BENİM GİBİ İŞ GÜÇ PEŞİNDE KOŞANLAR İÇİN YAZIYORUM!!

Üzülmeyin arkadaşlar. Koca bir kış var önümüzde. Yaz ile kış bir olur mu diyorsunuz muhtemelen ancak birçok açıdan kendinizi tatmin edebilirsiniz. Yazın o çalışmayan kesim kışın ya ders çalışacak yada işlerinde yoğunluktan çıldıracak. Fakat bizler daha rahat bir kış geçireceğiz hem maddi açıdan, hem de zindelik açısından :) Bir yurt dışı tatili mi yapsak mesela? Çok güzel yerler var ;)

Motivasyon kaynaklarımız tabii ki bitmedi! Yazın giydiğimiz kıyafetler ile kışın giydiklerimiz bir olabilir mi? ASLA! En sevdiğimiz şeyleri yapacağız. Gardırobumuzun başına geçip, acaba ne giysem diyip kıyafet seçeceğiz, uyum yakalamaya çalışacağız. Dışarı çıkarken her gün belki de yeni aldığımız bir kıyafeti giyeceğiz. Üzerine yeni aldığımız ceketimizi geçirip şıklığımızdan emin bir şekilde şehrimizin sokaklarında adımlarımızı özgüvenle atacağız. Belki çok yoğun çalışan arkadaşlarımızı ziyaret ederiz ya da okula giden arkadaşlarımızı okullarından almaya gideriz. :)

Hava biraz sıkıcı olabilir ama biz nasıl olsa buna alışığız, öyle değil mi? (!) Bu şakaydı, ancak bunun da tabii ki zevki bambaşka değil mi? Hem artık her gün kar ya da yağmur mu yağıyor sanki?!

Sonuç olarak, evet içimiz kıpır kıpırdı ancak yaz ile ilgili hiçbir anımız yok diyebiliriz. Ancak motivasyonumuzu kaybetmiyoruz. Spor yapıp neşemizi ve sağlığımızı koruyoruz, yapacağımız alışverişlerle de şıklığımızdan taviz vermiyoruz. 


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP