Surf Merkezinden ve Rüzgardan Selamlar

Suda her yaş grubu var, kimi ilk defa bir sürf tahtanın üstüne binme heycanını yaşıyor, kimi Yelkeniyle hız yapıyor, kimi uçurtmasıyla havada akrobatik hareketlerle kendisine hayranlık bırakıyor.  Ne güzel bir ortam buraya gelen genelde şehrin ve ülkenin getirdiği stresinden uzaklaşıyor.

Yelken ve Deniz insanı başka dünyalara götürüyor. Su sporların insan üstündeki arınma gücü inanılmaz.
Ne şanslıyızki denizlerle çeviri bir ükede yaşıyoruz, Serinlemek istediğimizde için hep bir yer var. Yeterki denizlerimizin, havamızın, topraklarımızın, nehirlerimizin, göllerimizin kıymetini bilelim.


Ben kesinlikle doğaya ve insanlığa zararlı faaliyetlere karşıyım. Bu güzel surfmerkezi gibi bi çok doğa harikası yerlerin etrafı birinci derece sit alanı olmalı, gelecek nesilli düşünerek onları doğamızı nasıl bulduysak öyle temiz bırakmaya özen göstermeliyiz, çünkü onlarında hakkı doğanın getirdiği güzellikleri yaşamak.


Biz hepimiz bu Dünyada aynı gemideyiz ve bu hayatta yolcuyuz.Birlik olursak, el ele verirsek Yelkenlerimizi doğru yola yöneltebiliriz, hatta sert esen rüzgarlara karşı birlikte güç gösterebiliriz... Biz hep birlik olalım ve yolunu kaybedenleride Gemimize alalım, onları eğitelim, muhtaç olana yardım edelim, hareketlerimizle dokunalım hayırsever işlere, biliriz ki iyilikten daha çok iyilik doğar ve karanlığı hep aydınlatan ışıktır.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP