"Dua" Mahsun Ruhunun En İyi Tedavisidir!

Gördüğünüz yüz sanki sizin yüzünüz değil bir yabancının yüzüymüş gibi bakar insan kendine. Bu ben miyim deriz? Sorgularız yaptıklarımızı yada yapamadıklarımızı. Belki günlerin haftaların ayların biriktirdiği acılar vardır yorgun kalbimizde ve o görmek istemediğimiz yüzümüzde.
Kim bilir ne kadar acı biriktirdi o tahammül edemediğimiz bedenimiz.
Ne kadar yoruldu. Belki defalarca kırıldı , paramparça oldu kalbimiz. Belki çok değer verdik ama değer görmedik. Belki çok sevdik ama sevilmedik. Belki çaresizlikler içinde çareler aradık. Hasta olduk sonra iyileştik.. Düştük, bazen çamura battık ve sonra yıkandık ..
Önce küçük adımlarla başladık yürümeye sonra koşar adım büyüdük. Kazandıklarımız da oldu kaybettiklerimizin yanında. Başarısızlıklarımız da vardı başardıklarımız kadar..
Aşk’ı , sevgi’yi , arkadaşlığı, dost olabilmeyi, çocuk olabilmeyi ve bir çocuğu büyütebilmeyi öğrendik.
Anne olmanın fedakarlığını baba olanın gücünden öğrendik. Biz ne yaşadıysak ve yaşattıysak her şeyi bu hayattan öğrendik.
Ama benim öğrendiğim bir şey var ki, bazen insan kendini çok çaresiz , kimsesiz yalnız ve terk edilmiş gibi hissettiğinde tek bir sığınağı oluyor güvendiği ve kendini teslim ettiği “ DUA “

Sizinde hayatınızda dua edeceğiniz insanların olması ve sizlere de edilecek dualarda yer almanız dileklerimle..

Fulya Demirören


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP