Kadifenin Büyüsü

Kadife, gösterişli ve yumuşacık dokusu ile sonbahar kış sezonunda bir çok mağazanın vitrinini süsleyecek gibi görünüyor. Her ne kadar frapan bir görünüme sahip olsa da spor kıyafetlerden klasik kıyafetlere kadar her yerde karşımıza çıkmayı başarıyor. Hatta ayakkabılarda ve aksesuarlarda da kullanılıp tabuları yıkarak günlük yaşantıya taşınıyor.
Peki kadife’yi hangi parçalarda, nasıl kombinlemeliyiz ?

1-Kadife Ceketler

Söz konusu kadife kumaş olunca aklımıza ilk olarak kadife ceketler geliyor. Kadife bir ceket ile her daim şık ve zarif bir görünüm elde etmek mümkün. Ve kombinlemeside oldukça kolay, bir jean ile spor bir şıklık yakalayabilir iken elbisenin üzerine giyilen kadife bir ceket ile tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz.

2-Kadife Elbiseler

Kadife elbiseler denilince bordo, lacivert, yeşil, siyah ve gri renklerinin sıklıkla kullanıldığını görüyoruz. Genellikle vücut hatlarını ortaya çıkartan anvelop elbiseler tasarlanmış. Uzun ve derin yırtmaçlar ile seksilik ön plana çıkartılmış. Kadife elbiselerde son trend ise askılı elbiseler içerisine giyilen boğazlı bodyler. Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz bilemem fakat ben şimdiden bu trende bayıldım! diyebilirim.

3-Kadife Ayakkabılar

Yüksek topuklarda,bootielerde, çorap çizmelerde kadife rüzgarı esiyor. Bu sezon değişik topuk tasarımlarıyla bileğimizi saran kısa botlar fazlasıyla ilgimizi çekiyor. Eğer ben topuklu sevmiyorum diyenlerdenseniz hiç korkmayın düz spor botlarda tasarımcıların gözünden kaçmamış ve sizler için hazırlanmış.

4- Kadife Aksesuarlar

Biz bayanlar kombinimizi tamamlamak için küçük tatlı detaylara ihtiyaç duyarız. Bu tatlı detaylarda tabi ki vazgeçilmezimiz olan aksesuarlarımız oluyor. Sonuçta moda kadife ise aksesuarlarımızda kadifeyi kullanmamak olur mu hiç ? Kadife çantalar, kadife kemerler, kadife bileklikler ve kadife kolyeler baştan aşağı bizi kuşatmış durumda.Son zamanların sıkça konuşulan aksesuarlarından olan chocker kolyeler ise şimdiden hepimizin gözdesi halinde..


 

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP