Yaz Bitmeden Yapmanız Gereken Güzellik Önerileri

Peki, neler mi yapabiliriz, işte birkaç öneri:

Sabahları şişmiş gözlerinize buzdolabında soğutulmuş salatalık dilimleri ya da soğutulmuş kaşık uygulayabilirsiniz.

Katikül yağı ve vazelin tırnaklarınızın her an manikürlü gibi görünmesi konusunda harikalar yaracaktır. Ayıca uygulaması inanılmaz derece rahat ve kolay. İster bir mağazada otururken ister evde TV karşısında vakit geçirirken bu karışımı tırnaklarınıza sürebilirsiniz.

Düğün mevsimi sizi de içine aldı mı? Her hafta sonu sizi bekleyen bir sürü düğün mü var? Canınızı sıkmayın, her birinde farklı, parlak, ışıltılı, günlük makyajınızda kullanamadığımız kozmetik ürünlerinizi kullanmanız için fırsatlar yaratabilirsiniz.

Tatil için makyaj paketi mi istiyorsunuz? Çok amaçlı ışıltılı bir stick ile harika gözler, dudaklar ve yanaklar yaratabilirsiniz. İşte bu kadar!

Tatilin ilk 3 günü güneş koruyucu kreminizi, güneşe çıkmadan 20 dk. önce uygulayın. Hatta bikininizin kayma ihtimaline karşın tüm vücudunuza uygulayabilirsiniz.

Yaza özel turuncu allık kullanmayı deneyin. Kozmetik ürünleri yazın ve kışın cildimizde farklı dururlar ve turuncu ise yaza en çok yakışandır.

Nemlendirme olayı yazın mutlaka banyodan çıkmadan yapın.

Bütün kış evde biriktirdiğiniz doğal maske yazılarını çıkartın ve tembel bir hafta sonunda size uygun olanları uygulayın.

Aslında yazın en güzel olanı makyajsız rahatça gezebilmektir. Takın gözlüklerinizi, toplayın tepede saçlarınızı, bir ruj ve allık yeter! İşte yaz rahatlığı 

En güzel maskeler yaz meyvelerinden olur. Nasıl mı? Çilek yerken bir ısırık alın ve geririni yüzünüze sürün. Ya da kayısı, ya da domates! Mısır mı kaynattınız, suyunu dökmeyin, o suyla yüzünüyü yıkayın. Gibi pek çok yaz meyve ve sebzesini hem yiyin hem de cildinize sürün.ç Nasıl, eğlenceli ama değil mi? ;)

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP