Aşk Lazım

Bahar aylarının sonuna geldik ve yaza giriş yapmak üzereyiz. Kışın o soğuk havasından ve enerjisinden tamamen çıkmış durumdayız. Güneş yüzünü gösterdikçe, içimizi ısıttıkça pozitif enerji doluyoruz. Ee durum böyle olunca kalbin ritmi değişmek istiyor, değişiyor da nitekim.

Herkes böyle midir bilemem tabi ama şahsen benim duygularımı çok şey etkiliyor. Çalan müzik, insanların surat ifadeleri, havanın durumu vs. Yağmurlu havalarda evimdeki o sevimli kanepemde uzanıp yarı uykulu durumda günü bitirmeye çalışıyorum. Hava güneşliyse ve şu ara yaşadığımız gibi rahat bir mevsim geçiriyorsak; o gün bitmesin diye bir sürü aktivite sığdırmaya çalışıyorum. Enerji bombası oluyorum. Bu yüzdendir ki bahar aylarını, güneşin yakmayan sıcaklığını çok seviyorum.

Gelelim asıl şu ruhun hissettiklerini hayata geçirmeye… Gökhan Türkmen’in dediği gibi “Aşk mı lazım?” yoksa bize?

: )

Lazım, aşk herkese lazım! Lazım ki bu aylarda daha fazla lazım. İçimiz kıpır kıpır. O güneşin verdiği pozitif enerjilerin hepsi kalbimizde birikmiş durumda. O enerjileri toplayıp aşka dönüştürmenin tamda vakti. Kendini aşktan uzak tutan, ya da – Ay ben aşka inanmıyorum diyen tipler için bile en ideal aylar. Gerçi onlar çaktırmıyorlar da bizden daha kıpır kıpır yürekleri. Malum saklama derdinde olunca, bastırılmış duygular birden bire patlıyor.

Aşk biz istediğimiz zaman karşımıza çıkmıyor maalesef ama enerji işi bu. Her an biri ile enerjileriniz uyuşabilir, ondan heyecanlanabilir ve ona aşık olabilirsiniz. Şuan tam onları yaşama evresindeyiz. Karşınıza böyle bir adam veya kadın çıkarsa, bir fırsat verin. Uzaklaştırmayın. İstediğiniz kadar işiniz veya düşünmeniz gereken durumlarınız olsun, yine de hayatınıza aşk konusunda ara vermeyin derim ben.

Oldu o zaman : )

Sevgiler, bol bol sevgiler : )


Haberin Galerisi İçin Tıklayın.

  • PAYLAŞ:
YORUM YAP