HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 21 Kasım 2015

Zaman Makinesi'nden Muhteşem Açılış!

Magazinizmir
Hakan ve Tarkan Elagöz kardeşlerin eğlence sektöründeki 25 yıllık deneyim ve tecrübeleriyle hayata geçirdiği Zaman Makinesi, muhteşem bir açılışla İzmirlilere Merhaba dedi.

Bilinen formların ötesinde eski ve yeniyi mükemmel bir uyumla sunan Zaman Makinesi, İzmirliyi hak ettiği eğlenceyle buluşturdu. Dj Ertürk Çağlar'ın müzikleriyle yerinde duramayan misafirler, mekanın sürpriz eğlenceleriyle de Zaman Makinesine kendini kaptırdı. 

Büyük bir titizlikle hazırlandıklarını dile getiren Hakan Elagöz ; “Biz bir hayal kurduk. Hisler arasında yolculuğa çıkabileceğimiz bir hayal. Konuklarımızın müzik eşliğinde zamanda yolculuk yaparken, tüm hisleri tekrar deneyimlemesini istedik. Bu yüzden bu hayali bizimle paylaşan muhteşem ekiple birlikte Zaman Makinesi projesini hayata geçirdik. Çünkü bu projenin bir ekip olmadan hayata geçmesi imkansızdı.” diye konuştu.

Eşsiz içecekler, özel kokteyller, lezzetli aperatifler, hafif atıştırmalıklar, hoş ve incelikli ikramlar sunanarak ilk gecesinde misafirlerine bitmek bilmeyen bir eğlence sunan Zaman Makinesi Türkiye’de bir ilke imza atıyor.

70’lerin, 80’lerin ya da 90’ların o muhteşem atmosferini yeniden yaşayabileceğiniz, bazen de günümüzün kült haline gelmiş müzikleriyle eğlenebileceğiniz bir ortam artık sizinle…

FACEBOOK İLE BAĞLAN