HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 18 Kasım 2015

Zaman Makinesi, İzmir'e Hak Ettiği Eğlenceyi Sunmak İçin 20 Kasım'da Açılıyor

Magazinizmir
Hakan ve Tarkan Elagöz kardeşlerin eğlence sektöründeki 25 yıllık deneyim ve tecrübeleriyle hayata geçirdiği Zaman Makinesi, İzmir'de bundan sonraki eğlence hayatının vazgeçilmezi olmaya hazırlanıyor.

İzmir ve Çeşme’nin önde gelen gece kulüplerinin de işletmeciliğini yapan Elagöz kardeşler, yıllar içinde eğlence sektöründe gördükleri eksiklikleri tamamlamak için Zaman Makinesi projesini hayata geçirdi.

Bilinen formların ötesinde eski ve yeniyi mükemmel bir uyumla sunan Zaman Makinesi, İzmirliyi hak ettiği eğlenceyle buluşturabilmek için yapısında hâlâ tarihin esintilerini taşıyan bir lokasyonda bulunuyor.

Zaman Makinesi, bazen zamanda geriye gidip 70’lerin, 80’lerin ya da 90’ların o muhteşem atmosferini yeniden yaşayabileceğiniz, bazen de günümüzün kült haline gelmiş müzikleriyle eğlenebileceğiniz bir ortam sunuyor.

Mekana ait her bir ayrıntının geçmiş ve geleceği olağanüstü bir uyumla sunarak yeni bir tarz yarattığını belirten Hakan Elagöz, “Biz bir hayal kurduk. Hisler arasında yolculuğa çıkabileceğimiz bir hayal. Konuklarımızın müzik eşliğinde zamanda yolculuk yaparken, tüm hisleri tekrar deneyimlemesini istedik. Bu yüzden bu hayali bizimle paylaşan muhteşem ekiple birlikte Zaman Makinesi projesini hayata geçirdik. Çünkü bu projenin bir ekip olmadan hayata geçmesi imkansızdı.” diye konuştu.

Eşsiz içecekler, özel kokteyller, lezzetli aperatifler, hafif atıştırmalıklar, hoş ve incelikli ikramlar sunan Zaman Makinesi projesinin Türkiye’de örneği bulunmuyor. 20 Kasım 2015, Cuma günü açılışı yapılacak olan Zaman Makinesi, gerçekleştireceği etkinliklerle de çıtayı yükseltmeye hazırlanıyor. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN