HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 21 Ağustos 2015

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyon Sergisi Açıldı

Magazinizmir
İzmir sanat hayatına desteğinin en güzel örneklerinden biri olan, 1985 yılında açılan Selçuk Yaşar Sanat Müzesi ve 1990 yılında açılan Selçuk Yaşar Sanat Galerisi yıl boyunca çok sayıda sergiye ev sahipliği yapıyor.

Altın Yunus Sanat Galerileri’nde 4 dönem halinde düzenlenen sergi programının sonuncusu olan Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Koleksiyon Sergisi 20 Ağustos Perşembe günü saat 19.30’da açıldı. Sergi açılışına Yaşar Holding A.Ş yöneticileri, çalışanları, İzmirli sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Koleksiyonda bulunan eserler içinden seçilen 43 eser, 4 Eylül 2015 tarihine kadar sanatseverlerin beğenisine sunulacaktır. Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı koleksiyonunda 1967 yılından bu yana aralıksız sürdürülen Dyo Resim Yarışması ödüllü eserleri de bulunuyor. Dyo Resim Yarışması ödüllü eserleri Eylül ayı sonuna kadar Alsancak’ta bulunan Selçuk Yaşar Sanat Galerisi’nde sergilenmeye devam edecek.

İzmir sanat hayatının vazgeçilmezi olan Selçuk Yaşar Sanat Galerisi sergileri kış sezonuna Ekim ayında açılacak olan Zeki Serbest Sergisi ile başlayacak.


 

FACEBOOK İLE BAĞLAN