HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 2 Ekim 2015

Teoman ve Duman, Vodafone Freezone Festivali İle İzmir'e Geliyor

Magazinizmir
Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Vodafone FreeZone Festivali'nde Teoman ve Duman İzmir'de gençleri müziğe doyuracak!

9 Ekim Cuma günü İzmir Arena’da gerçekleşecek festivalde yerini şimdiden ayırtmak isteyenler için festival biletleri, Vodafone FreeZone'lulara 1 alana 1 bilet hediye avantajıyla Biletix'te satışta.

Vodafone Türkiye'nin "Gençlik bir kere yaşanır, özgürce yaşa" sloganıyla hayata geçirdiği gençlik markası Vodafone FreeZone, 25 yaş ve altı gençlere yepyeni özgürlük alanları yaratmaya 5. yılında da devam ediyor. Gençlerin özgürce, içlerinden geldiği gibi yaşamaları için “Hayatta türlü zorunluluklar olabilir ama Vodafone FreeZone’la sıkıntı yok, kafana göre yaşaman için yanındayız” diyen Vodafone FreeZone, gelenekselleşen konserleriyle bu yıl İzmirli gençlerle buluşacak.

9 Ekim Cuma günü İzmir Arena’da gerçekleşecek Vodafone FreeZone Festivali’ nde gençler, Deniz Tekin’ in kendine özgü yorumuyla geçmişten günümüze sevilen parçaların coverlarıyla müzik ziyafeti yaşarken, Adamlar grubunun eğlenceli şarkılarıyla geceye devam edecekler. Finalde ise Rock müziğinin efsane isimleri Teoman ve Duman muhteşem repertuarı ile hayranlarıyla buluşarak gençleri müziğe doyuracak.

 

Vodafone FreeZone’lulara 1 Bilet Aldıklarında 1 Bilet Hediye

Vodafone FreeZone’un gençlere özel fırsatları Vodafone FreeZone Festivali’nde de devam edecek. Vodafone FreeZone’lular festivale bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazanacak. Kampanyaya katılmak için FESTIVAL yazıp 6666’ya gönderilmesi ya da Avantaj Cepte uygulamasında festival linkine tıklanması yeterli. FreeZone’lular, www.biletix.com üzerinden yapılacak alımlarda şifrelerini kullanarak hediye biletlerini alabilecek.

Konser Tarihleri :

09.Ekim.2015 – İzmir – İzmir Arena
11.Ekim.2015 – Ankara – Kentpark Avm
17.Ekim.2015 – Antalya – Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu
18.Ekim.2015 – İstanbul – Küçük Çiftlik Park
24.Ekim.2015 – Bursa – Bursa Açıkhava Tiyatrosu

FACEBOOK İLE BAĞLAN