HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 18 Mayıs 2016

Swissotel Büyük Efes'ten Orta Doğu Çıkartması

Magazinizmir
Açılışından bu yana İzmir’in tanıtımı ve turizm alanında gelişmesine katkı sağlamak amacıyla bir turizm elçişi gibi hareket ederek birçok projeye imza atan Swissôtel Büyük Efes, son olarak Orta Doğu pazarını canlandırabilmek adına birçok etkinlikte yer alarak Arap turistleri İzmir’e davet ediyor.

Yaz dönemimde, Kuveyt’ten İzmir’e direk uçuşların başlaması sebebiyle Orta Doğu’daki yoğun turist potansiyelini İzmir’e davet etmek amacıyla, Swissôtel Büyük Efes, bu sene 23.kez düzenlenen ve 86 ülkeden 800 firmanın katıldığı Arabian Travel Market Turizm Fuarı katılımcıları arasında yerini aldı. Hemen ardından ise Swissôtel, Marie Claire, Al Rai, Al Anba gibi dergi ve gazetelerin yanında Blogger Amatraveller – Shikha Alrashed’ın yer aldığı Kuveytli basın grubuna 4 gün boyunca İzmir ve çevresini tanıttı.

Grup, Meryem Ana, Efes ve Şirince gibi tarihi ve turistik mekanların yanı sıra Fuar Izmir, Kemeraltı, Asansör, Saat Kulesi, Karşıyaka, Alaçatı ve Mavibahçe ile Forum Bornova gibi alışveriş merkezlerini Swissôtel Büyük Efes, Türk Havayolları ve Venüs Turizm’in ev sahipliğinde gezme fırsatı buldular. İzmir’in tarihi ve doğal güzelliklerle dolu ilçelerinin kendilerini büyülediğini belirten basın grubu, İzmir’e tekrar gelmek istediklerini belirtti.

Swissôtel Büyük Efes Genel Müdürü H.Rıza Elibol ise, bugüne kadar, Alman & Avusturyalı, Amerikalı, Kanadalı ve İngiliz basın mensuplarını, son olarak da Orta Doğu’dan gelen basın grubunu ağırladıkları geziler sayesinde İzmir’in tanıtımı için önemli bir yol katettiklerini belirtti. Sözlerine devam eden Elibol, “Otelimizin satış ekibinin önümüzdeki günlerde Kuveyt’teki firma ve acentalara yapacağı ziyaretin de Orta Doğu ile kurmuş olduğumuz sağlam ilişkileri güçlendireceğine inanıyorum" dedi.


 

FACEBOOK İLE BAĞLAN