HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 6 Şubat 2016

Süpriz Bir Dizide Rol Almaya Hazırlanıyor

Magazinizmir
İzmir’li güzel model Ebru Çanak 8 yıllık mankenlik kariyerinin yanında oyunculukta da emin adımlarla ilerliyor.

2007 senesinde miss&mr model of Turkey yarışmasıyla podyuma adım attıktan sonra;2012 yılında Kuzey Kıbrısta düzenlenen Uluslararası Özgürlük Kraliçesi (Miss Liberty) Güzellik yarışmasında dördüncü olarak yıldızı bir anda parlayan Ebru Çanak, son yılların en çok aranan mankenleri arasına girmeyi başardı.

8 yıllık modellik kariyerinde bir çok ünlü modacı ve tanınmış markalarla çalışan güzel model, Anadolu ünüversitesi halkla ilişkiler bölümünü bitirdikten sonra Müjdat Gezen tiyatro ve sanat merkezinde oyunculuk eğitimi aldı.1,75 boyunda ve 52 kilo olan güzel model düzgün fiziğinin yanında düzenli yaşam biçimi ve iş disiplini ile de dikkat çekiyor.Alkol ve sigara kullanmayan Ebru Çanak, gece hayatını da sevmediğini söylüyor. Sağlıklı beslenerek ve düzenli olarak spor yaparak formunu koruduğunu ve bunu prensip haline getirerek yaşadığını belirten Çanak, uyku düzenine de dikkat ediyor. Her gece en geç 23.00 gibi uyuduğunu sabahları ise güne 06.00 gibi çok erken bir saatte spor yaparak başladığını söyleyen güzel model düzenli olarak pilates yapıyor.

İzmir’de yerel bir kanalda hazırlanan gezi programının sunuculuğu ile kamera önüne adım atan Ebru Çanak, "İzmir Çetesi" dizisinde Cem Davran’ın baldızı rolüyle beğeni toplamıştı. Başarılı model kısa bir sure önce İstanbul’da yapımcı bir şirketten yeni bir projede yer alamsı için teklif geldiğini ve değerlendirme aşamasında olduğunu söyledi. Projeyi sır gibi saklayan Ebru Çanak, yakın zamanda süpriz bir çıkış yapacağını söyledi.Daha önce de iyi teklifler aldığını açıklayan Ebru Çanak;  "Kıbrısta ki yarışmadan sonra Mahsun Kırmızıgül bizzat kendisi aradı ve yapım şirketine bir dizi görüşmesi için çağırmıştı ancak o dönem ben ani bir şekilde babami kaybetmiştim gidememiştim kısmet olmamıştı" dedi.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN