HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 14 Ocak 2017

Özel Davetler ve Düğünler İçin Yepyeni Bir Mekan

Magazinizmir
DoubleTreeby Hilton İzmir Airport’ta, düğün ve nişan gibi özel günler ve davetler için tüm hazırlıklar tamamlandı.

2017 düğün sezonu için havuz başında ya da otelin balo salonundakibütün ayrıntılar gözden geçirilerek çok özel dünyalar yaratıldı.

"Özel günleriniz sizin kadar güzel ve sizin gibi benzersiz olmalı" ilkesiyle hareket eden DoubleTreeby Hilton İzmir Airport, düğün ve nişan gibi özel günlere kusursuz hazırlandı. 2017’de evlenecek olanlar için kayıtların başladığı belirtilirken, otelin bu günlerde, bir gelin gibi süsleneceği ve sıra dışı konseptiyle rüya gibi davetlerin gerçekleşeceği kaydedildi.

KEPİ Şirketler Grubu’nun turizm alanındaki ilk yatırımı olan DoubleTreeby Hilton İzmir Airport’un düğün konsepti, grubun son derece seçici, kusursuz ve mükemmel çizgisinin bir yansıması oldu.

Her ayrıntıyı defalarca gözden geçirerek benzersiz bir konsept ile özel davetlere hazırlandıklarını belirten KEPİ Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kepi, "2017’de,DoubleTreeby Hilton İzmir Airport’ta evlenerek dünya evine girmeyi düşünenler çok şanslı. Çünkü düğün konseptimizi hazırlarken çok seçici davrandık. Her ayrıntıyı defalarca düşündük, gözden geçirdik ve ortaya çok şık bir tasarım çıktı. Masa düzenlerimiz, genel ambiyans gerçekten harika oldu. Hazırladığımız menüler de öyle. Çok farklı bütçelere hitap eden ve hepsi birbirinden lezzetli menülerle DoubleTreeby Hilton İzmir Airport olarak biz hazırız. En mutlu günlerini yaşamaya hazırlananlar, çok ayrıcalıklı bir şekilde yeni bir hayata merhaba diyecekler" dedi.

Sıra dışı mimari tasarımıyla dikkat çeken DoubleTreeby Hilton İzmir Airport,her zevke hitap eden farklı konseptlerdedekore edilmiş odaları, doğanın bütün renklerini içinde saklayan bahçeleri, terasları, açık ve kapalı etkinlik alanları, toplantı odaları, muhteşem havuzu ve mükemmellezzet duraklarıyla misafirlerine hizmet veriyor.Otel, kapısından içeriye adımınızı attığınız anda, kendinizi ultra lüks bir tatil köyünde hissetmenizi sağlıyor.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN