HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 17 Mayıs 2017

Özçelik ve Çetinmak Makine Alüminyum ve PVC Sektörüne Son Yenilikleri Sundu

Magazinizmir
Özçelik Makine ile Ege Bölge Bayisi Çetinmak Makine'nin işbirliğiyle, Menderes'te 3 gün süren İzmir'deki ilk Alüminyum ve PVC İşleme Makineleri Fuarı'na ilgi yoğun oldu.

Alüminyum, PVC, Ahşap ve Demir İşleme Makineleri konusunda sektörde 37 yılı geride bırakan Özçelik Makine, Ege Bölge Bayisi Çetinmak Makine işbirliğiyle, İzmir'deki ilk Alüminyum ve PVC İşleme Makineleri Fuarı'na ev sahipliği yaptı.

Menderes'teki Çetinmak showroom alanında gerçekleştirilen fuara, İzmir ve Ege Bölgesi'ndeki firmalar yoğun ilgi gösterdi.

Son teknoloji işleme makinelerinin dikkat çektiği ve 3 gün süren organizasyonun sektör adına önemli bir buluşma noktası olduğunu belirten Özçelik Makine Satış Direktörü Volkan Biçer,
"Bölge bayimiz Çetinmak ile gerçekleştirdiğimiz işbirliğiyle Ege'deki ağırlığımızı artırdık ve düzenlediğimiz fuarla son teknoloji ürünü makineleri beğeniye sunduk. Özellikle kesim makineleri ve işleme merkezleri yoğun ilgi gördü. Fuar bizim açısından son derece olumlu geçti" dedi.

Biçer, "Fuar kapsamında 27 farklı makine sergilendi. Kapı pencere sektörü dışında endüstriyel üretim yapan firmalara da hitap ettik. Küçük atölye ve büyük üreticilere yönelik makineler sunduk. Fuardaki konuklarımıza ayrıca özel indirimler uyguladık ve ziyaretçilerimiz yeni makineleri deneyerek inceleme fırsatı buldular" diye konuştu.

Fuarın sektörün buluşması adına önemli olduğunu vurgulayan Çetinmak Makine Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Çetinoluk da, Özçelik Makine ile gerçekleştirdikleri işbirliğinden sonra sektörde önemli bir ivme yakaladıklarını kaydetti.

Çetinmak'ın geniş bir ürün gamına sahip olduğunu dile getiren Çetinoluk, "1984 yılından beri üreticilerin ihtiyaç duydukları makineleri uygun koşullarla sunuyoruz. Fuara İzmir'in yanı sıra; Uşak, Denizli, Afyon ve Manisa gibi illerden de sektör temsilcileri katıldı. İzmir iş dünyası adına güzel bir fuarı başarıyla tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN