HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 28 Nisan 2016

Organik Kıyafetler Görücüye Çıktı

Magazinizmir
Her yıl İzmir’de organik ürünlerin tanıtılması amacıyla gerçekleştirilen EKOLOJİ İZMİR- 5’inci İzmir Organik Ürünler Fuarı ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Fuara Ege Giyim Sanayicileri Derneği(EGSD) üyeleri de katılırken, organik kıyafetler misafirler tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Ege’nin Ruhuna Uygun Fuar

11 firma ile organik ürün fuarına katıldıklarını ifade eden EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, "Ege’nin ruhuna uygun bir fuara katılmanın mutluluğu içerisindeyiz. Geçtiğimiz yıllarda gıda üzerine güçlü bir fuarın bu yıl giyim sektörüne de öncülük etmesi umut verici. Bizde hazır giyim sektörü olarak bu tarz fuarlara destek vermeye devam ediyoruz. Türkiye’de yüzlerce organik sertifikalı ürün satan firmalar mevcut. Organik giyimlerin ilgi görmesi ile yurtdışına ihracatlarımız devam etmektedir. Bu noktada gururluyuz ve hedeflerimiz oldukça umut verici. Özellikle İzmir’de belli noktalarda kümeleşmiş mağazalarımızda bulunmakta. Ürettiklerimiz ürünler çevreci ürünler olduğu için oldukça fazla ilgi görüyoruz. Bizde varlığımızı göstermek için elimizden geleni yapıyoruz. Ürün çeşitliliğimiz ve kapasitemiz oldukça yüksek. Tüm Türkiye’yi Organik Ürünler Fuarı’na bekliyoruz" dedi.

Perakende Satış Noktaları İlgi Görüyor

Ekoloji İzmir Organik Ürünler Fuarı’nda perakende satış noktalarının da kurulduğunu dile getiren Özden, "Dünyanın önde gelen ülkelerine organik ürün ihraç eden firmalar fuar alanımızda perakende satış gerçekleştirmektedir. Buraya gelen ziyaretçilerimiz toptan ve perakende ürünleri alabilecekler" diyerek organik kıyafet satan firmaların fuarı ziyarete gelen vatandaşlara direk satış yapma imkanı olduğunu söyledi.
Organik Ürün Fuarı’na, Mayteks, Demoteks, Akçakaya, Torateks, Seyfeli, Simurg, Ozmoz Tekstil, Version Tekstil, Olimpeks, Yeniçeri Ege Denizi gibi tekstil sektörünün önde gelen firmalarının katılım sağladığı ifade edildi.


 

FACEBOOK İLE BAĞLAN