HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 20 Mayıs 2016

Ömür Boyu Mutlulukların Temeli "Ebruli Garden" da Atılacak

Magazinizmir
İşletmeci Orkun Enyüce ve Muhittin Durak ortaklığında hizmete açılan ve kısa sürede İzmirliler’in tercihi olan Ebruli Düğün Salonları, yepyeni konseptiyle Sahilevleri’nde hizmete actığı yeni mekanıyla yoğun ilgi gördü. Atilla Sertel açılışını gerçekleştirdi.

İzmirspor Kulübü binası bünyesindeki iki şubesi ile hizmet veren Ebruli Düğün Salonları, gelen yoğun talepleri karşılayabilmek için üçüncü şubesi Ebruli Garden’i Sahilevleri’nde açtı.

Sekiz dönümlük alanda kır düğünü, nişan sünnet gibi en mutlu günleri unutulmaz anlara çeviren Ebruli Garden, ayrıca sabah kahvaltıları, café, restoranı ve oyun alanları ile çok geniş bir yelpazede konuklarını karşılıyor. 700 kişilik açık ve kapalı alana sahip olan Ebruli Garden, kişiye özel masa, sandalye süslemeleri, kına gecesi, nişan, düğün, sünnet, kongre ve bayi toplantılarının yanısıra İstanbul cemiyet hayatının da yeni trendi olan gündüz düğünlerini İzmir’e taşıyor.

Farklı çizgisi ve sıradışı konseptiyle konuklarının beğenisini kazanan Ebruli’nin tüm organizasyonlar için ideal bir ortam olarak hazırlandığını belirten İşletmeci Orkun Enyüce, "İlk salonumuz Ebruli 1, renkli süslemeleri ve fark yaratan konseptiyle misafirlerimiz tarafından ilgi görünce kısa sürede Ebruli 2’yi açtık. Gelişen teknolojiye paralel olarak artan ihtiyaçlar ve konuklarımızın talebine en iyi şekilde yanıt verebilmek için üçüncü şubemiz olan Ebruli Garden’i de Sahilevleri’nde hizmete açtık. Teknolojik gelişime göre hazırlanan Ebruli Garden’da profesyonel ekibimiz ile tüm özel günleri unutulmaz anılara dönüştürmeye hazırız. Yaklaşık 800 bin lira yatırım yaptığımız Ebruli Garden’ın gördüğü yoğun ilgiden çok memnunuz. Açılışa özel rakamlarla özel günlerinizin vazgeçilmezi olmayı amaçlıyoruz" dedi.

İzmir için büyük önem arz eden işletmenin açılışını Atilla Sertel gerçekleştirdi. Sertel "İzmir’e yakışan işlere imza atan iki önemli genç işadamları Orkun Enyüce ve Muhittin Durak’ı gönülden tebrik ediyor ve bu güzide mekanın hayırlı olmasını diliyorum. İzmir’in çağdas kadınlarının simgesi olan mor rengi, İşletmelerinde kullanarak kadına ve kadın özgürlüğüne bir jest yaptıkları için de ayrıca kutluyorum. Her imza attıkları işleri ile İzmir’e değer katmanın yanında aşk ile bunu paylaşmanın zevkini ve gururunu yaşadıklarını biliyorum. Bölgenin ve İzmir’in en şık konseptli, güleryüzlü hizmet anlayışını benimseyen kır düğün salonlarından biri olduğunu söylemek istiyorum. Her aşamasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi. Enyüce, "Değerli insan Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Sayın Atilla Sertel’e aramızda olmasından çok büyük gurur duyuyor ve kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum. Ayrıca salonlarımız şık tarzı, özel masa sandalye giydirmeleri ve süslemeleri ile büyük ilgiyle karşılandı. Son dönemlerin modası haline gelen gündüz düğünlerine uyumlu özel günlerde de İzmirliler’e hizmet vereceğiz" şeklinde konuştu. İzmirli tarafından şimdiden yoğun ilgi gören Ebruli Garden Kır Düğün Salonları rüya gibi gecelerin birçoğuna ev sahipliği yapacağa benziyor. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN