HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 23 Eylül 2016

Kültürpark Tenis Kulübü Engellileri Unutmadı

Magazinizmir
Bu yıl Brezilya'nın başkenti Rio’da düzenlenen Paralimpik Oyunları’nda tekerlekli sandalye tenisinde Türkiye’yi temsil edecek Büşra Ün’e ev sahipliği yapan Kültürpark Tenis Kulübü (KTK), yaptığı yenilenme çalışmalarında üyelerinin yanı sıra bünyesinde barındırdığı engelli sporcuları da unutmadı.

Göreve geldiğinden bu yana yaptığı hamlelerle tesisleşmenin önünü açan KTK Başkanı Server Uyaroğlu, bedensel engelli tenisçiler için mevcut koşulları iyileştirdiklerini bildirdi.

Soyunma Odaları ve Banyo Yenilendi

Yapılan çalışmalarla tesisin A’dan Z’ye tekerlekli tenisine uygun hale getirildiğini ifade eden Uyaroğlu, kulübün soyunma odalarından banyosuna kadar tüm kullanım alanlarında engelli sporcuların rahat edebileceği bir tesis oluşturduklarını söyledi.

Yepyeni Bir Spor Salonu

Aynı zamanda kulübün üyesi de olan Yüksek Mimar Hüseyin Onur Dinmez’in gözetiminde yepyeni bir spor salonu inşa ettiklerini ifade eden Uyaroğlu, modern spor salonu ile üyelerin eskisinden daha büyük alanda aletli antrenman yapmasına olanak bulacağını söyledi. Yaptıkları projelerle kulüp içinde aile havasını yakalamaya çalıştıklarını dile getiren Başkan Uyaroğlu, "Tesislerimizi güzelleştirilerek daha verimli hale geldi. Böylelikle tüm üyelerimizin burada daha fazla vakit geçirmeleri amacımıza ulaşacağız. Son derece modern bir mimariye sahip olan spor salonumuz sporcularımızın ihtiyaçlarını karşılayacak. Mevcut üyelerimizin yanı sıra tenis sporuna ilgi duyan İzmirlileri kulübümüze bekliyoruz" diye konuştu.

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN