HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 21 Kasım 2015

Kuaförler Cem Yılmaz'la Moral Depoladı

Magazinizmir
Kuaför ve kozmetik ürünleri alanında başarılı çalışmalara imza atan İzmirli Egebella, bayi ve müşterileriyle Cem Yılmaz'ın son filmi "Ali Baba ve 7 Cüceler"i birlikte izleyerek stres attı.

Kurulduğu günden bugüne sektöre kazandırdığı kaliteli ürün, eğitimli kuaför gibi değerlerle adından söz ettiren Egebella, kuaförler ve bayilerini buluşturduğu etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Saç bakım sektöründe sunduğu üstün hizmetle marka değerini her geçen gün yükselten firma, müşterisi olan kuaförleri ve bayilerini sinemada buluşturdu. Türkiye’nin en önemli komedyeni Cem Yılmaz imzası taşıyan "Ali Baba ve 7 Cüceler" filmini beraber izleyen kuaförler ve Egebella bayilerinden oluşan 400’e yakın konuk, eğlenceli bir akşam geçirdi.

Egebella Yönetim Kurulu Başkanı Taner Acı, düzenledikleri sosyal etkinliklerin öneminden bahsetti. Acı, "Bu tür etkinlikleri daha da çoğaltarak devam ettirmek istiyoruz. Amacımız, hizmet ve ürün sağladığımız kuaförlerimiz ile bayilerin ilişkilerini kuvvetlendirmek ve markamızla kendilerini bütünleşitrmek. Bu tarz etkinliklerle hem birbirimizi daha yakından tanıyoruz; hem de iş hayatının yorucu temposundan ve stresinden birkaç saat bile olsa uzaklaşmış oluyoruz" şeklinde konuştu.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN