HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 13 Şubat 2017

İzmirli Genç Girişimci Bahtiyar Akın

Magazinizmir
Spoyad Basketbol Akademi’nin yanında emlak ve gayrimenkul danışmanlığı da yapan İzmirli genç girişimci Bahtiyar Akın, projelerine ara vermeden devam ediyor.

Özellikle sosyal mecralarda oldukça aktif kullanan Bahtiyar Akın, Spoyad Basketbol Akademi ile yarının dev adamlarını yetiştiriyor. Spoyad’ın antrenör ekibini de özellikle genç ve dinamik kişilerden seçen Bahtiyar Akın, bu sayede küçük yaş gruplarına taze bilgiler verilmesini sağlıyor.

Yeni ve farklı projelerin kendisini her zaman heyecanlandırdığını belirten Bahtiyar Akın, "Spoyad Basketbol Akademi, A’dan Z’ye basketbol eğitiminin dışında sosyal bir oluşum. Burada sadece basketbol eğitimi verilmiyor. Çocuklarımızın sosyalleşmesi ve özgüvenli olması için sürekli etkinlikler yapıyoruz. Örneğin bu sene tekrar yapacağımız Yaz Kampı ile çocuklarımızın hem eğlenmelerini hem de basketbolu sevmelerini sağlıyoruz." diye konuştu.

Spoyad ile birlikte emlak ve gayrimenkul danışmanlığı görevini de yürüten Bahtiyar Akın, İzmir’in önde gelen danışmanlarından biri konumunda.

Bahtiyar Akın’ı instagram.com/bahtiyarakin35 adresinden takip edebilirsiniz.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN