HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 15 Şubat 2017

İzmir'in Işıldayan Yatırımı KampüsLife Evleri, Eşsiz Avantajları ve Ayrıcalıklı Dünyası İle Sizleri Bekliyor!

Magazinizmir
1997 yılında kurulan Yita İnşaat, sahip olduğu yüksek ivme sonucu, kısa sürede sektörel kimliğini kazandı.

Deneyimli ve dinamik iş gücü, makine ve donanım boyutu sayesinde; altyapıdan peyzaja, sanayi yapılarından lüks konutlara uzanan geniş bir mesleki beceri gücünü hedefledi ve hedeflerini özveriyle gerçekleştirmeye her geçen gün devam etti. Çözüm arayışlarında bilimselliğin dışına çıkmadan; insan bilinci, çevre bilinci ve ülke bilinci ilkelerinden ödün vermeyerek tüm projelerinde "güven" değerini odak noktası yaparak yoluna devam etti.

Daha önce yapmış olduğu Selenova Sitesi, Aydınlık Evler Sitesi, Sera Turunç Evler, Çise Kent Sitesi, Çamlı Vadi Sitesi, Akbul Sitesi, Vildan Sitesi, Çeşme Villaları, Ceren Apt. ve Manzara Apartmanı ile yatırımcılarından tam puan alan Yita İnşaat, Kampüs Life Evleri ile Seyrek’te bir projeye daha imza attı. Proje, hayata geçtiği andan itibaren yatırımcılardan büyük ilgi gördü. Kampüs Life Evleri'nin yeni sakinleri buradaki yaşamdan çok memnun kaldı.

5 blokta 155 konut ve 4 iş yerinden oluşan, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinin sunulduğu Kampüslife Evleri, Seyrek bölgesinin gelişimine de katkı sağlayan bir proje oldu. Gediz Üniversitesi’ne 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde yer alan proje öğrencilerin barınma problemlerinin çözümü konusunda da iyi bir alternatif olma yolunda ilerliyor.

Kampüs Life Evleri, 120.000 TL'den başlayan fiyatlarla SON 3 DAİRE İÇİN yeni sakinlerini arıyor…

 

FACEBOOK İLE BAĞLAN