HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 22 Ağustos 2016

İzmir’in Beklediği Kampanya!

Magazinizmir
Mobilya sektörünün genç ve dinamik markalarından Marone Mobilya, hizmet vermeye başladığı günden itibaren müşterilerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

1 yıllık ticari hayatına oldukça hareketli bir trafikle devam eden Marone Mobilya, başarısının sırrını müşteri odaklı, yenilikçi ve hayatı kolaylaştıran özgün tasarımlar üretmesine bağlıyor. Referansları arasında bulunduğu bölgelerin en prestijli projelerinden Park Yücesoy ve Studiocity gibi yaşam alanlarını da barındıran Marone Mobilya’nın, bu projeleri başarıyla tamamlaması işletmeye olan güveni arttırmış ve ticari çevrelerdeki prestijini katlamasına neden olmuştur.

Mutfağını Yenileyene, Banyo Dolabı Hediye!

Ticari hayatına yeni müşteriler kazanarak devam etmek isteyen Marone Mobilya, İzmirliler için benzersiz bir fırsatla karşımıza çıkıyor. Sosyal medya ve Hürriyet Gazetesi üzerinden duyurduğu yeni kampanyasıyla evini yenilemeyi düşünenlerin kalbini fethetmeyi amaçlayan Marone Mobilya’nın, şu ana kadar bu amacına emin adımlarla yürüdüğünü rahatlıkla söyleyebiliriz.

Ücretsiz keşif ve projelendirme fırsatıyla eviniz için en uygun olacak tasarımı size herhangi bir ekstra maliyet çıkarmadan sunan Marone Mobilya, tamamen sizin memnuniyetinizi hedefleyen bir anlayışa sahip.

Sizin de aklınızdan evinizi yenilemek geçiyorsa bu kampanyayla ilgili ayrıntılı bilgi almayı ihmal etmeyin! Ayrıntılı bilgi için www.facebook.com/maronemobilya adresi üzerinden mesaj atabilir ya da 0232 224 8686 ve 0533 064 2025 numaralı telefonları arayabilirsiniz.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN