HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 22 Nisan 2016

İzmir Sev 3. Bahar Kermesi İle Dr. Behçet Uz Vakfı'na Destek

Magazinizmir
Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği tarafından bu sene Dr. Behçet Uz Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi yararına düzenlenen 3.Bahar Kermesi, İzmir SEV Kampüsünde gerçekleşti.

İzmir SEV’in gelenekselleşen Bahar Kermesi, her sene farklı bir sivil toplum kuruluşu yararına düzenleniyor. SEV İlköğretim Okulu’nda düzenlenen kermeste toplum gönüllüsü firmaların, katılımcıların yoğun ilgisi ve destekleri ile elde edilen gelir, Dr. Behçet Uz Hastanesi Yenidoğan Yoğun Bakım Servisi ihtiyaçlarını karşılamak üzere kullanılacak.

Okul Aile Birliği 3. Bahar Kermesi’ne İzmir SEV Öğrencileri de, gösterileri ile destek verdiler. Özel İzmir SEV öğrencileri, farklı sınıf kademelerinde hazırladıkları konserler, gym show ve beden perküsyonu etkinlikleri ile katılımcılara güzel bir gün yaşatırken, Koruncuk Vakfı standında düzenlenen imza gününde İzmir SEV velisi ve Koruncuk Vakfı Üyesi Ayşe Özgener, tüm gelirleri Koruncuk Vakfı’na aktarılan "Uçak Dolusu Zihinler" kitabını imzaladı. İzmir SEV Velisi ve Yazar Ayşın Ceyhan’ında kitap imza günü 3. Bahar Kermesi kapsamında gerçekleşti.

Özel İzmir SEV İlköğretim Kurumları Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu kermese katılan 60’ın üzerindeki seçkin firmaya ve konuklara destek ve duyarlılıkları için ve ayrıca tüm katılımcılara gösterdikleri yoğun ilgi için teşekkür etti. Gelenekselleşen bahar kermesi etkinliğinin her yıl büyüyerek devam edeceğini ve farklı sivil toplum kuruluşlarında kalıcı projeler için çalışacaklarını belirttiler.

İzmir SEV Okul Aile Birliği 3. Bahar Kermesi’nde Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, İzmir Hasta Çocuk Evleri Derneği, Koruncuk Vakfı, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı ve Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı yer aldı.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN