HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 25 Haziran 2016

Eddie's İrish Pub Karşıyaka'da

Magazinizmir
İzmir’de eksik olan irish pub kültürüne yeni bir soluk getirmek için yola çıkan; tarzı ve konsepti fark yaratan Eddie’s Pub Karşıyaka vapur iskelesi karşı sırasında hizmete açıldı. Eddie’s te Single malt scotch, malt bourbon, scotch whisky tam 97 çeşit whisky bulmanız mümkün.

Tarzı ve konsepti ile irish pub özelliğini taşıyan Eddie’s Pub Karşıyaka vapur iskelesi karşı sırasında hizmete açıldı. Kısa bir süre önce genç girişimci Mesut Atıcı tarafından dizayn edilerek İzmir eğlence hayatına kazandırılan Eddie’s Pub yerel motifler ile irish pub dekoru harmanlanarak tasarlanmış. Dekorunda ahşap ve taşı da barındıran mekan körfez manzarası sunan bahçesi ve sıcak atmosferiyle de göz dolduruyor.

Haftanın yedi günü gece saat 02.00’a kadar açık olan Eddie’s te Çarşamba, Cuma ve Cumartesi geceleri canlı blues müzik dinletisi sunuluyor. Toplam 120 metrekare alana kurulu mekan bistrolarla birlikte 150 kişi kapasiteye sahip. Usta aşçı Sedat Kurt’un hünerli ellerinden çıkan Hamburgerleri ise muhteşem.8 uzman personelle hizmet veren Eddie’s önümüzdeki günlerde adından sıkça söz edilen ve Karşıyaka’da tercih edilen bir mekan olarak öne çıkacağa benziyor.

Eddie’s in başarılı ve genç işletme sahibi Mesut Atıcı ilerleyen zamanda Eddie’s markasının daha yaygın bir şekilde göz önünde olacağını söyleyerek İzmir’in farklı bir noktasında da işletme hazırlığında olduklarının sinyalini verdi. Mesut Atıcı; ‘’İzmir’de eksik olan irish pub kültürüne yeni bir soluk getirmek için yola çıktık. Kendimizi eğlencenin gerçek adresi olarak tanımlıyoruz. Her çeşit yerli ve yabancı alkollü, alkolsüz içki çeşitlerini bulup tadabileceğiniz bir yer oluşturmaya çalıştık.

İçki marka ve çeşitliliğimiz konusunda hayli iddialıyız, Dünyanın isim yapmış iyi şarap ve şampanyalarına burada ulaşabilmeniz mümkün. Özellikle dünyanın en iyi ve çeşit bakımından en zengin whiskyleri sunuyoruz. Single malt scotch, malt bourbon, scotch whisky tam 97 çeşit whisky koleksiyonumuz mevcut. Çek ve Belçika biralarının yanı sıra Almanya’nın dünyada en çok satan buğday birasını fıçı olarak içebileceğiniz Eddie’s te 8 personelle hizmet veriyoruz.

İzmir’de şu anda ilk kez 7 aktif kule fıçı kullanan mekanız; buğday birası, siyah bira ve çek birası olmak üzere 54 çeşitte ithal biramız var. İnsanların Avrupa’da klasik iş sonrası hem yemek yiyip yanında da içkisini yudumladığı bir mekanı İzmir’de yarattık. Mutfağımızda bir hayli iddialıyız; özellikle hamburger çeşitlerimiz kesinlikle denenmeli. Biz Eddie’s e gelen her müşterimizin beğenisine uygun bir menü oluşturmak istedik bu nedenle vejeteryan yemeklerimizde mevcut. İlk olarak İzmir’de burada hayata geçirdiğimiz Eddie’s ilerleyen zamanlarda sıra dışı ve iddialı konseptiyle eğlence hayatında farklı yerlerde karşınıza çıkabilir’’ dedi. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN