HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 3 Şubat 2016

Dünyaca Ünlü Modacı Alessandra Rinaudo'dan Unutulmaz Defile

Magazinizmir
İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen IF Wedding Fashion İzmir-10. Gelinlik, Damatlık ve Abiye Giyim Fuarı’nın galası, dünyaca ünlü modacı Alessandra Rinaudo tarafından gerçekleştirildi.

IF Wedding Fashion İzmir Fuarı kapsamında ilk kez İzmir’e gelen İtalyan modacı Alessandra Rinaudo, fuara özel hazırladığı gala gecesi defilesinde izleyenleri büyüledi. 30 yeni gelinlik tasarımı ve kendi koleksiyonundan seçilmiş 14 tasarımı İzmir’de moda severlerle ilk kez buluştu. İzleyenleri hayran bırakan defilede Marianna Eremenko, Valeria Karaman, Dominika S, Lucia Tresova gibi ünlü mankenler yer aldı.

İtalya'nın En Zarif  Kumaşları Defilede

Ünlü modacı Alessandra Rinaudo Gelinlik koleksiyonu, İtalya’da üretilenlerin ve en kalitelilerinden seçilen kumaşlar, dövme desenlerini andıran danteller ile süslenmiş yakalar, ten rengi detayları, orijinal Fransız dantelinin tasarımını öne çıkaran görünüm, farklı ebatlardaki etek katmanları, güçlü ve uzun trendy "V" kuyruklar sunuyor. 1 saat süren defilede mankenler gelinlikler kadar dikkat çekerken, Rinaudo tasarımlarında balık elbiseler, yumuşak geçişler ve prenses etekler ön plana çıkıyor. Büyük bir kalabalığın katıldığı defile sonrası Rinaudo ayakta alkışlandı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Alessandra Rinaudo’ya çiçek ve plaket takdim etti.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN