HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 15 Şubat 2017

Damat Modasının Yeni Hikayesi; Torres Cerimonia

Magazinizmir
TORRES CERIMONIA 2017 koleksiyonu, birbirinden farklı modelleri ile erkekleri bir ömür boyu 'Evet' demeye çağırıyor.

Sezon renkleri gri ve bordonun alıcı tonları ile daha da yakışıklı ve karizmatik hale gelecek erkekler, bu özel günlerinde gelinler gibi şıklıkları ile de ilgi odağı olacaklar…

Modelleri ile zamansız ve etkileyici, kalitesi ile muhteşem bir koleksiyon sunan, TORRES CERIMONIA, 2017 koleksiyonu ile damat adaylarına daha yakışıklı ve karizmatik olmayı vaat ediyor. Bisiklet teması ile tamamen özgürlüğü vurgularken, gecenin ihtişamına uygun tasarımlar ile TORRES CERIMONIA, damatlık sektörüne yön veriyor.

Bir ömür boyu mutluluğa evet demeye hazırlanan damat adaylarının beğenisine sunulan koleksiyonda, renkler bordo ve grinin en alıcı tonlarından oluşuyor. Bu göz alıcı renklere koleksiyonda özel desenler ve dokulu kumaşlar eşlik ediyor. Aksesuarlar ise her model için hikayesini farklılaştıracak şekilde özel olarak tasarlanarak, erkekleri bir adım daha öne taşıyor.

Koleksiyon Teması 'Bisiklet'

Baş Tasarımcı Serdar Çakırlı tarafından belirlenen 'Bisiklet' teması uçsuz – bucaksız aşkla birlikte özgürlüğe açılan bir hayatı temsil ediyor. Koleksiyonunun hikayesini oluşturan eski bisikletler Çakırlı tarafından toparlanırken, usta eller ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tamamen el yapımı olan bisikletler "Hand Made" modeller ile bütünleşiyor.

Koleksiyon çekimleri ise tema unsurları ile bütünleştirilerek, Avrupa’nın en büyük golf alanına sahip olan Cornellia Golf Resort Otel'de çekildi. Aşkın ve bağlılığın sınırsızlığı böylece uçsuz - bucaksız yeşil alanlarda anlamlandırılırken, dünyaca ünlü model Nicole Meyer da koleksiyon çekimlerinde yer aldı. Damatların, gelinlerin ve sağdıçların bir numaralı tercihi TORRES CERIMONIA, bu yılda damatlık sektörünün trendlerini belirlemede öncü olmaya devam edecek.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN