HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 23 Haziran 2016

Boyalık Beach Hotel En İyiler Arasına Girdi

Magazinizmir
Boyalık Beach Çeşme Oteli, kendi alanında uzman isimler tarafından Türkiye’nin en iyi 10 resort oteli arasında seçildi.

Seyahat yazarı Saffet Emre Tonguç, Akdeniz Turizm Otelciler Birliği Başkanı Yusuf Hacısüleyman, DB Ankara Temsilcisi Erdal İpekeşen, seyahat yazarı Bahar Akıncı, gazeteci Aynur Tartan, gazeteci Mutlu Tönbekici, seyahat danışmanı Oya Mumcuoğlu, TUREB Başkanı Ahmet Zeki Apalı, Gazeteci Nilay Örnek ve Conde Nast Traveller Türkiye GYY’den Çiler İlhan’dan oluşan jüri, Boyalık Beach Hotel Çeşme’yi ‘Türkiye’nin En İyi 10 Resort Oteli’ arasında gösterdi.

Yılın 12 Ayı Aynı Kalite

Konumu, barındırdığı birbirinden güzel tatil seçenekleri ile toplantı ve özel günlere ev sahipliği yapmasıyla Türkiye’deki yüzlerce resort oteli geride bırakarak listeye girmeyi başaran Boyalık Beach Hotel Çeşme, özellikle yılın 12 ayı aynı kalitede hizmet vermesiyle diğer otellerden bir adım öne çıkmayı başardı.

Sorumluluğumuz Daha Çok Arttı

Alanında birbirinden değerli isimlerden oluşan jüri tarafından böylesine güzel bir payeye layık olmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ifade eden Boyalık Beach Hotel Çeşme Genel Müdürü Orhan Belge, “Bundan sonraki dönemde sorumluluğumuz daha da arttı. Boyalık Beach Çeşme Hotel ekibi olarak var gücümüzle misafirlerimizi memnun etmek için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Listeye giren oteller ise şöyle oluştu; Maxx Royal Kemer / Antalya, Hillside / Muğla, D-Hotel / Muğla, Kempinski The Dome / Antalya, Xanadu Island / Muğla, Regnum Carya / Antalya, Rixos Premium / Antalya, Gloria Serenity / Antalya, Nirvana / Antalya.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN