HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 23 Temmuz 2016

Boşandılar

Magazinizmir
Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert boşandı. 9 Temmuz 2006’da dünyaevine giren oyuncu çift, birkaç ay önce sessiz sedasız evliliklerini bitirdi.

 Soysert, boşanmanın hemen ardından Amerika’ya tatile gitti. Boşanma haberini bir süre gizli tutan çift, önceki gün basın açıklamasıyla ayrıldıklarını duyurdu.

Çiftin avukatının yolladığı basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı: “Sinan Tuzcu ve Dolunay Soysert, 10 yıllık resmi birlikteliklerini; karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesinde sonlandırmışlardır. Ülkemizin içinde bulunduğu bu hassas dönemde gündemi meşgul etmek istemediklerini önemle belirterek; tarafların özel hayatının mahremiyetine göstereceğiniz saygı ve anlayış için teşekkür ederim.”

VEDA GİBİ DOĞUM GÜNÜ MESAJI

Dolunay Soysert 10 Temmuz'da yeni yaşını kutlayan Sinan Tuzcu'nun fotoğrafını Instagram'da paylaşıp altına şu notu düşmüştü:

"İşte böykle girilir yeni yaşa! 4..3..2..1 veeee şimdi dile en güzel şeyleri hayatına... Pırıl pırıl önünde uzayan güzel yola, salla hayallerini en kanatlısından... Sen hep özgür bir çocuk ruhtun... Hiç kaybetmemendir dileğim... Dünya anlatacağın hikayeleri bekliyor... Sevginle anlatacağın hikayeleri... İyi ki, iyi ki doğdun canım, iyi ki..."

FACEBOOK İLE BAĞLAN