HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 17 Mayıs 2016

Beach Bazaarday'da Athena Coşkusu

Magazinizmir
Özel İzmir Amerikan Koleji'nin (ACI) kampüsünde gerçekleştirilen Bazaar Day'in finalinde gençler, Athena konseri ile coştular.

60 yılı aşan geleneğini bozmayan Özel İzmir Amerikan Koleji, bu yıl yine eğlence dolu bir bahar şenliğine ev sahipliği yaptı. Okul kampüsünde gerçekleşen Bazaar Day etkinliğinde öğrenciler, unutulmaz bir gün yaşadılar. Plaj teması ile işlenen etkinliğe gelenler, ödüllü yarışmalar, plaj voleybol turnuvası, çekilişler ve karaoke gibi gün boyu süren çeşitli spor ve eğlence aktivitelerinden yararlandı. ACI öğrencilerinin hazırladığı tasarımlardan oluşan ve tüm kreasyonları yine ACI öğrencilerinin sunduğu defile ve dans showları büyük beğeni topladı.

 

Defilenin ardından ACI öğrencilerinin konuğu olan bayan kahkaha lakaplı Saba Tümer, öğrencilerin sorularını cevapladığı söyleşide eğitimin önemine vurgu yaptı. Saba Tümer öğrencilerin yönelttiği “Sizi şu an sekiz ile onsekiz yaş arası gençler dinliyor. Onsekiz yaşına dönme imkanınız olsa neleri yapmamış olurdunuz” sorusuna ise “Yine kendim olurdum. Yaşadığım ve yaptığım hataları yine yapardım. Çünkü hayat deneme ve yanılmadan ibaret. O hatalar yaşanmışlıklar olmasa zaten ben Saba Tümer olmazdım” cevabını verdi.

 

Gün anfitiyatroda yapılan ve Bazaar Day’e damga vuran Athena konseri ile sona erdi. Başta Gökhan olmak üzere sempatik tavırlarıyla öğrecilerin gönlünde taht kuran Athena grubu, geçlere unutulmaz bir müzik ziyafeti sundu. Üçüncü kez Bazaar Day’e konuk olan Athena, İzmir Amerkikan Koleji gibi güzel bir okulda konser veriyor olmaktan çok mutlu olduklarını ve tekrar gelmek istediklerini söyledi. Gençler, grubun konser boyunca seslendirdiği en güzel parçalarına eşlik etti.

 

ACI Öğrenci Birliği'nin İzmir Amerikan Koleji'nde Yetişenler Derneği'nin katkılarıyla toplum hizmeti projelerine destek amacı ile düzenlediği büyük organizasyona bir çok saygın şirketin yanısıra mezunlar ve velilerde sponsor olarak destek verdi. 

FACEBOOK İLE BAĞLAN