HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 26 Nisan 2017

Aryom Koru Çocuk Piyanistler Resitali

Magazinizmir
İzmir’in prestij projesi Aryom Koru, 23 Nisan’ da 23 çocuk piyanist ile ziyaretçilerine sıradışı bir konser deneyimi sundu.

İzmir’in yükselen değeri Gaziemir’de, üç tarafı Çatalkaya Korusu ile çevrili, benzersiz doğası, konumu, konforu ve modern mimarisi ile şehir içinde lüks konut yaşamının standartlarını yeniden belirleyen Aryom Koru, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda 23 çocuk piyanist ile Tanıtım ve Satış Merkezi’nde tüm ziyaretçilerine klasik müzik şöleni yaşattı.

ARYOM Koru içerisinde Kültür ve Sanat Merkezi olarak faaliyet gösterecek olan Tanıtım ve Satış Merkezi’nde düzenlenen resitalde Aras Deniz Sipahi Piyano Atölyesi'nin 7 - 14 yaş grubu öğrencilerinden toplam 23 piyanist adayı, konuklara Beethoven, Mozart, Rahmaninov, Czerny ve Grieg gibi dünyaca ünlü bestecilerin yanı sıra; ünlü Türk besteci Ahmet Adnan Saygun'dan da eserler sundu.

"Kültür ve Sanat Merkezinin İlk Etkinliği"

Dinleyicilerin ve tüm İzmirliler'in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayan Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Aryom İnşaat olarak sanatı ve genç sanatçıları her zaman destekleyeceklerini vurguladı.

Bölgede sanatsal ve kültürel faaliyetlerin çoğalması için Aryom Koru Kültür ve Sanat Merkezi'ni inşa ettiklerini ve Gaziemir Belediyesi'ne bağışladıklarını dile getiren Günday, etkinlikler çerçevesinde ilk organizasyonlarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Mustafa Günday, “İlk organizasyonumuzu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türk milletinin ve tüm dünyanın geleceği olan çocuklara adadığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda, 23 genç piyanistimizle birlikte anlamlı bir etkinlik çerçevesinde gerçekleştirmek bizim için son derece gurur verici. Daha güzel ve daha çağdaş bir Türkiye yolunda çocuklarımızın önemini çok iyi biliyoruz. Onlar, geleceğimizin ve yarınlarımızın en büyük güvencesi. Onların geleceği için çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

"Projenin Her Aşamasında Büyük Emek ve Özveri Var"

Aryom Koru’nun kendileri için bir prestij projesi olduğuna da değinen Günday şöyle devam etti: “Biz bu projeyi, öncelikle yer aldığı bölgeye ve sektöre örnek olması için en iyi şekilde inşa etmek adına büyük emek ve özveri gösteriyoruz. Bu etkinlikle çocuklarımız aracılığıyla doğa ile sanatı buluşturduk. Avrupa'da gelenekselleşmiş olan butik oda konserleri konseptini ülkemize taşıyarak, özellikle klasik müzik alanında İzmir Gaziemir’e zevkli ve seçkin bir kültür, sanat ve konser mekanı kazandırıyoruz”

Klasik müzik konserinin ardından Aryom İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Günday, Aras Deniz Sipahi Piyano Atölyesi Kurucusu Aras Deniz Sipahi'ye düzenledikleri etkinlik için teşekkür belgesi verdi. Resitalde yer alan küçük sanatçılara da Aryom Koru yetkilileri tarafından teşekkür belgesi ve tüm koruyu kaplayan fıstık çamı fidesi hediye edildi.

www.aryomkoru.com – 444 3190 – www.aryom.com.tr
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN