HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 26 Kasım 2015

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri

Magazinizmir
2016 yılı Mart ayında 4.'sü gerçekleşecek, sektörün en prestijli ödül töreni ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri'ne başvurular için geri sayım başladı.

Ağustos ayı itibarıyla başlayan başvurular 30 Kasım tarihinde son bulacak. Kongre, toplantı ve etkinlik sektörünü bir araya getiren ACE of M.I.C.E. ödül törenine siz de emek verdiğiniz en özel işlerle ödül motivasyonundan yararlanmak ve yıla damganızı vurmak için başvurabilirsiniz.

17 Mart 2016 tarihinde Zorlu Performans Sanatları Merkezi’ndedördüncüsü düzenlenecek ACE of M.I.C.E.Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri görkemli ödül töreniyle sektörün en iyilerine ödüllerini teslim edecek. MICE sektörünün aslarının kazandığı ACE of M.I.C.E. ödülleri,kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün kalite çıtasının yükselmesine katkıda bulunuyor.

En İyi Etkinlikler, Lansmanlar, Oteller Ödüllendirilecek

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri bu yıl eklenen kategoriler ile yenilendi. Geçen sene 23 olan kategori sayısı bu sene eklenen yeni kategorilerle 32’ye yükseldi. En iyi AVM etkinliğinden, en iyi etkinlik prodüksiyonuna, en iyi gençlik festivalinden, en iyi lansman etkinliğine, belediye festivallerinden, gençlik festivallerine kadar en özel etkinliklere ödülleri teslim edilecek. Sektörün tamamına ulaşmayı amaçlayarak her geçen yıl kategori sayısını artıran ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’nin hedefi ise;dünya ekonomisinde önemli bir pazar payına sahip olan MICE endüstrisinin Türkiye’de her geçen yıl büyümesiyle sektörden payını alan herkesin bu büyük ve prestijli ödül töreninin içerisinde yerini almasını sağlamak.

4 Dalda Toplam 32 Kategoriden Başvuru Alınacak

Toplantı Otelleri Etkinlik Mekanları, Etkinlikler, Toplantı Yönetim Firmaları, Toplantı Destek Firmaları ve Proje Uygulamaları olmak üzere 4 dalda toplam 32 kategoriden başvuruların alınacağı ödüller için belirlenen kriterlere uygun olan tüm başvurular www.miceodulleri.com web sitesi üzerinden online olarak alınacak.
ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri’ne başvuracak olan adaylar 1 Kasım 2014 – 1 Kasım 2015 tarih aralığında gerçekleştirmiş olduğu etkinlikler ile başvuru yapabilecek. Anadolu Efes, Abdi İbrahim, Arçelik, Unilever, Boyner, Coca Cola, Garanti bankası, Mercedes, Samsung, Turkcell gibi firmalardan alanlarının en iyilerinden oluşan değerli isimlerin yer aldığı 90 kişilik jüri heyeti tarafından online olarak oylanacak. Gerçekleşen ilk elemeler sonrası ise her dalda belirlenen üç aday, birinci seçilmek için jüri heyetine sunumlarını bire bir gerçekleştirecek. Yapılan oylamalar ve sunum sonrasında düzenlenecek görkemli tören ile ödüller sahiplerini bulacak.

Ödül Gecesiyle Damga Vuracak

ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri; kongre, toplantı ve etkinlik faaliyetlerinin sürdürülebilir büyümesine yön vererek, sektörde hizmet veren kurum ve kuruluşlarda daha mükemmele ulaşma arzusu yaratmayı ve Türk kongre, toplantı ve etkinlik sektörünün bilinirliğini küresel ölçekte artırmayı hedefleyen ilk ve tek organizasyon. Geçen sene gerçekleştirilen görkemli ödül gecesine katılım sayısı 3000 kişiyi geçti. Bu yıl 4.sü gerçekleşecek olan ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri yine unutulmaz sahne şovları, muhteşem kırmızı halı seremonisi, görsel şölenler, afterparty ve celebrity yağmuru ile konuşulacak. Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleşecek görkemli ödül töreniyle 32 kategorinin en iyilerine ödülleri teslim edilirken, ödül töreni öncesi ve sonrası şovlar katılımcılara unutulmaz dakikalar yaşatacak.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN