HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 24 Mart 2017

1.Karşıyaka Tiyatro Festivali

Magazinizmir
Bostanlı Suat Taşer salonu, 25 Mart- 7 Nisan arasında birbirinden keyifli oyunlara ev sahipliği yapacak.

İzmirli sanat severler, iki hafta boyunca usta oyuncuların en sevilen oyunlarını izleme fırsatı bulacak. Sanart Yapım Organizasyon ve Festival Organizasyon’un sponsorluğunu üstlendiği etkinlik, bu sene ilk kez gerçekleştiriliyor. İlk olması sebebiyle, tiyatro severlerin ilgisi kadar sanatçıların da desteği büyük.

Festivalde oyunları yer alan Müjdat Gezen, Haldun Dormen, Ayşen Gruda gibi sanatçılar izleyicileri çektikleri videolarla festivale davet ettiler. Sanatçıların kişisel daveti izleyicileri sevindirse de İzmirlileri şaşkına çeviren bir video atışması yaşandı!

1. Karşıyaka Tiyatro Festivali’ne kendi tarzıyla destek veren Halil Sezai Paracıoğlu, HaykoCepkin'e meydan okudu. HaykoCepkin ise 'İsterseniz buluşup birlikte gidebiliriz' diyerek yanıt verdi. Sosyal medyada oldukça popüler olan meydan okuma akımına katılan sanatçıların videoları çok beğenildi ve paylaşıldı.

25 Mart- 7 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek tiyatro festivaline destek veren sanatçılar arasında, Tuğba Büyüküstün, Tuna Kiremitçi,Cem Davran, Bahtiyar Engin, Erkan Can gibi isimler de bulunuyor.

Festival biletlerine Biletix ve Bostanlı Suat Taşer gişelerinden ulaşabilir, program hakkında ayrıntılı bilgi için www.karisyakatiyatrofestivali.com'u ziyaret edebilirsiniz.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN