HEMEN MAGAZİN İZMİR'E ABONE OL!

HABER -- 16 Mart 2017

18. Yıl Gururu

Magazinizmir
İzmir Emlak Komisyoncuları Odası (İZEKO), kuruluşunun 18. yılını kutladı. Pine Bay Holiday Resort’ta düzenlenen gecede, sektörün temsilcileri yorgunluk attı.

Karşıyaka Kaymakamı Sadettin Yücel, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Bayraklı Belediye Başkan Yardımcısı Gamze Eraslan, İzmir Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Ercan Korkmaz, İzmir Ticaret Odası Meclis Üyesi Erol Beşok, BATÜDER Başkan Yardımcısı Osman Özkebapçı, iş dünyasının önde gelen isimleri Hakan Sintaç ile İstanbul, Adana, Kocaeli başta olmak üzere Türkiye’nin dört bir yanından gelen emlakçılar odası ile dernek başkanları kuruluş coşkusuna ortak oldu.

İZEKO Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Güleroğlu, 18 yıl önce çıktıkları yolda İzmir’in önemli bir başarıya imza atarak sektöre karşı "örnek birliktelikle" model olduğunu söyledi. Güleroğlu, İzmirli emlakçılar hiç durmadan çalıştı. Eğer bugün sektör bu kadar sağlam bir temelin üzerinde duruyorsa, bunu İzmirli emlakçılara borçludur” dedi. Geceye ise Güleroğlu, Korkmaz ve Demirağ’ın oynadığı zeybek damgasını vurdu.
 

FACEBOOK İLE BAĞLAN